Ystävänpäiväyllätys

Sukka-Finlandian osallistujat saivat ystävänpäiväyllätyksenä vielä yhden sukkaohjeen kisaohjeiden lisäksi.

Helena Jorosen omat Talvipuutarhat.

Helena Joronen osallistui suunnittelukilpailuun kauniilla mallillaan Talvipuutarha. Kauniita sukkamalleja tuli kilpailuun niin paljon, etteivät kaikki millään mahtuneet mukaan kisaan. Niinpä päätettiin tarjota kisaohjeiden, lämpprin ja jäähdyttelymallin lisäksi vielä yksi extra-bonusmalli, Talvipuutarha.

Emiilia on ehtinyt neuloa jo Talvipuutarhansa valmiiksi. Kisakunto alkaa tällä kilpailijalla olla loppua kohden parhaimmillaan, sillä hän voitti vitosetapin ylivoimaisella etumatkalla!

Talvipuutarhan ohje on kirjoitettu kahdessa lasten koossa ja pienessä naisten koossa, toki tiheyttä muuttamalla samoilla silmukkamäärillä saa helposti myös isomman koon. Tiheyden muuttaminen käy helpoiten valitsemalla isommat puikot ja/tai paksumman langan.

Nimimerkillä vanHasaloff on ensimmäinen sukka valmiina.

Pari kisaajaa on jo näitäki ehtinyt neuloa. Juuri nyt on kuitenkin varsinaisissa kilpailusukissa niin paljon tekemistä, ettei tällaiseen välisukkapariin ole vielä monella riittänyt aikaa. Odotamme siis näkevämme lisää Talvipuutarha-sukkia tulevaisuudessa!

Helena Joronen on aloitteleva suunnittelija, joka on julkaissut tähän mennessä muutamia sukka- ja huivimalleja (kivoja malleja muuten, kannattaa käydä kurkkaamassa ravelrysta!) Hän kertoo rakastavansa erityisesti pintaneuleita, pitsejä ja palmikoita.

Helena on aikaisempina vuosina osallistunut Sukka-Finlandiaan kisaajana, mutta toteaa, ettei nopeuskilpailun saralla ole tullut mainittavaa menestystä. Sen sijaan neulominen on hänelle tapa rentoutua ja käyttää luovuutta. Lisäksi hän vinkkaa, että neulominen on oiva tapa tukea opintoja, sillä neule käsissä luennon kuunteleminen sujuu paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *