Yhteistyö on voimaa

Aino-vaatemerkin äiti, toimitusjohtaja Liisa Kotilainen on koulutukseltaan neulesuunnittelija (Taik). Ehkä siksi hänen sydämensä sykkii Sukka-Finlandialle ja mukaantulo sponsoriksi oli lähes itsestäänselvyys.

Sukka-Finlandia ei olisi mahdollinen, ellemme olisi saaneet heti mukaan suurta joukkoa yrityksiä, jotka muun muassa lahjoittavat kilpailuun palkinnot.  Luvassa on ihania lankapaketteja ja muuta kivaa. Esimerkiksi Aino-Shop antaa palkinnoksi suuren lahjakortin Ainon Fredrikinkadun liikkeeseen ja joku voittajista pääsee lukemaan Taito-lehden vuosikertaa. Nettihotelli auttaa siinä, että kaikki toimii. Moreeni-kustannus maksaa kilpailun kuluja, että hyväntekeväisyyteen jää enemmän. Asianajotoimisto Asianaiset auttaa lakiasioissa.

Sponsoreiden myötämielisyys hyödyttää myös kilpailijoita, koska luvassa on alennuksia kilpailulangoista. Lisäksi lankakaupoissa tullaan järjestämään neulojatapaamisia.

Kannattaa siis todellakin tutustua sponsorilistaan ja vierailla heidän sivuillaan ahkerasti. Sponsoreita tulee nyt koko ajan lisää, se on upeaa! Esittelemme tukijoitamme myöhemmin paremmin.

[Editoitu 15.8.: lisätty sponsoreita.]

Pukkilan puikkopäivillä esiteltiin kilpailua. Kuvassa: Ilona Korhonen, Handu (vas.), Taina Schildt, Lentävä Lapanen ja Tiina Huhtaniemi, Titityy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *