Trapetsitaiteilua

Etappi vitosella taiteiltiin Trapetsilla. Ohje on Puikkomaisterin taattua tyyliä, ennakkoluulotonta ja hauskaa. Aluksi se tuntui monesta vaikealta, mutta kun ohjetta seurasi orjallisesti se oli helpompi kuin alkuhämmennys. Ohjeen kaaviokuvaan oli livahtanut virhe, joka tuli tässä nyt korjattua vähän isommalla testiryhmällä.

Malli alkaa kärjestä ja se perustuu lyhennettyihin kerroksiin, jälkeenpäin tehtyyn kantapäähän ja i-cord eli neuletuppiloon päättelyyn. Kirsikkana kakun päällä on hauska kukkanen kantapäässä.
Kaarela on omistanut mallin rintasyövän kanssa taistelevalle ystävälleen ja malli julkaistaan aikanaan Puikkomaisterin seuraavassa kirjassa.

Kuva: Tiina Kaarela

Tässä vielä oikea kaaviokuva.

Kaaviokuva Trapetsista

Etapin nopein oli jälleen Knea ja kolmen kärki pysytteli samana. Onnittelut kaikille Trapesilla pysyneille. Sukka näyttää heti puikolta pudottuaan mutkikkaalta ja tulee olo että jotain meni pieleen. Jalkaan se istuu moitteettomasti.

Tindiska
HeidiPorkka
Knittitude
Oranssi
RiittaAdler

Lopuksi vielä muutaman testineulojan versiot mallista.

TiiQ
AnnaMäkilä

Kisa lähenee loppuaan ja viimeinen etappi on hyvässä vauhdissa.
Palkintojen jako on siirretty perjantaille 2.3. Finlandia-talon Galleria Verandaan kello 17 – 19, jonne rakennetaan kilpailusukkanäyttely Maalissa! Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *