Sukka-Finlandian 2019 suunnittelijat

Sukka-Finlandian suunnittelijat ovat Heidi Alander, Pirjo Iivonen, Tiina Kaarela, Tiina Kuu, Anna Mäkilä, Merja Ojanperä, Veera Välimäki ja Johanna Ärje. He tarjoavat osallistujille toinen toistaan kivempia malleja ja uusia ideoita sukkien neulomiseen on useita. Sukka-Finlandia on hyväntuulinen nopeusneulontakilpailu, jossa taidolla on tietysti oma osansa. Kisa koostuu kuudesta etapista eli eri sukkamallista ja pisteitä jaetaan nopeudesta. Kisaan voi osallistua myös ilman kilpailua, jolloin neulot sukkat milloin sinulle parhaiten sopii.

Ilmoittautuminen alkaa Tampereen Kädentaitomessujen aikana ja lämmittelymalli julkaistaan joulukuun alussa parannetulla kilpailufoorumilla. Kisa starttaa Loppiaisena 6.1.2019 ja kilpailu päättyy kevätpäiväntasaukseen 20.3.2019. Tällä kertaa kilpaillaan vain nopeudessa yksin ja/tai joukkueena.

Sukka-Finlandia kuvan on piirtänyt ihana, kuvataiteilija Kristiina Louhi.

Kilpailun tulos lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, tällä kertaa maksamme korvauksen niin suunnittelijoille ja kuin muillekin tekijöille. Yksi tapa kartoittaa hyväntekeväisyyspottia on myydä neulomasi kisasukat. Kerromme piakkoin hyväntekeväisyyskohteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *