Seuraavaksi kuutonen

Sukkien neulominen ja suunnittelu on hänelle rakas harrastus, joka vie suuren osan vapaa-ajastaan. Hän on pitkälti prosessineuloja: jolle neulominen on tärkeämpää, kuin valmis sukkapari. Sen takia joidenkin mielestä mallit saattavat olla aikaa vieviä, välillä ehkä vaikeitakin. Neulonnassa hän kaipaa vaihtelua, ja kokee mielellään erilaisia tapoja ja uusia ratkaisuja. Hänelle kantapää on ehdottomasti sukan mielenkiintoisin osa, vaikka monet eivät tykkää neuloa kantapäätä. Erilaisia kantapäätyyppejä tarvitaan, koska jalan anatomia ei ole jokaisella sama. Ja mitä parasta, kantapää vaikuttaa ratkaisevasti sukan estetikkaan ja kantapäätä vaihtamalla malliin saa eri luonnetta!

Hän on tietenkin Anna Mäkilä, Katse kantapäihin kirjan tekijä.


Tämä suunnittelija on ollut mukana ensimmäisestä Sukka-Finlandia -kisasta lähtien, joten hänestä oli luontevaa tarjota mallini myös tämän vuoden kisaan. Hän toivottaa jokaiselle kilpailuun osallistuvalle neulomisen ja onnistumisen iloa. Kokeilkaa rohkeasti uutta, vaikka näyttäisikin vaikealta tai hankalalta!

Hän pitää itseään harrastelijasuunnittelijana, vaikka on julkaissut jo monta sukkamallia. Niihin voi tutustua esim. kirjassani Katse kantapäihin tai kirjassa Suuri suomalainen toivesukkakirja 3 — Pitkät sukat. Lisäksi hänen ilmaisia sukkamallejaan löytyy Ravelrystä.

Vastausvaihtoehdot, vastaa kommentoimalla facebookkiin tai Instagramiin.

Vastausvaihtoehdot:

a) Anna Mäki

b) Anna Mäkinen

c) Anna Mäkilä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *