Sääntöluonnos

© Kristiina Louhi 2017.

Koska haluamme antaa kilpailijoille mahdollisuuden vaikuttaa kilpailun sääntöihin ennalta, esitämme ne nyt hieman keskeneräisinä. Pistetaulukkoa vielä laaditaan eivätkä ihan kaikki muutkaan yksityiskohdat ole vielä selvillä. Toivomme erityisesti ulkomaisiin kilpailuhin osallistuneiden kommentoivan näitä omien kilpailukokemustensa pohjalta, mutta tietenkin kaikki kommentit ovat tärkeitä.

Nyt luonnoksesta kuitenkin  selviää kilpailun idea ja keskeneräisetkin säännöt vastannevat niihin useisiin kysymyksiin, mitä meille on esitetty kilpailusta. On ollut todella ilahduttavaa huomata, että niin moni lähti mukaan jo ensimmäisenä päivänä. Vuorokauden vaihtuessa maanantaista keskiviikoksi ilmoittautuneita oli jo kolmatta sataa. Vastaanottoa voi luonnehtia muutenkin ihan järjettömän ihanaksi!

Joten tässä ne ovat, olkaa hyvä ja esittäkää kommentteja ja muutosehdotuksia tämän postauksen alla.

Mustikkakeitolla tavataan!

 

 

7 vastausta artikkeliin “Sääntöluonnos”

  1. Hei, ilmoittauduin nyt omalla nimellä kun verkkokaupassa muu ei ollut mahdollista, tarkoitus olla kuitenkin joukkue, rekisteröitymisessä sanotaan että tapahtuu sillä nimellä jolla maksoi (luonnollisesti jotta osaatte kohdentaa) mutta tulee ilmeisesti sitten jossain kohtaa mahdollisuus muuttua joukkueeksi?

  2. Nopeasti katsottuna huomasin ainakin sen, että kohtia 15 on kaksi kappaletta. 🙂

  3. Kaipaisin hieman tarkennusta tuohon millä nimellä keskustelualueelle rekisteröidytään. Itse en syöttänyt mitään nimeä itselleni ilmoittautuessani, vaan järjestelmä haki automaattisesti tietoni jostakin ja nimi näkyi muotoa Anu ********. Onko tarkoistus rekisteröityä koko nimellä vai jollakin nimimerkillä, joka on keskustelualueille tyypillisempää? Oletan, että läheskään kaikki eivät välttämättä haluaisi esiintyä koko nimellään. Vai onko tarkoitus, että tuo oma oikea nimi syötetään jonnekin profiilitietoihin piiloon? En ole vielä rekisteröitynyt, joten en tiedä mitä kaikkea rekisteröinti kysyy. Vai oliko tarkoitus, että ilmoittautumisessa olisi erillinen kenttä tätä haluttua nimeä varten ja tämä on jäänyt vain lisäämättä? Eli mitä nimeä oikeasti kaivataan keskustelualueelle rekisteröintiin?

    1. Keskustelualueelle voi rekisteröityä omalla nimellä tai nimimerkillä. Se osa sivustosta ei vielä ole ihan valmis, viilaamme muutamia yksityiskohtia, mutta heti kun sivusto on käytettävissä, lähetämme osallistumismaksun maksaneiden sähköpostiin ohjeet, miten sivustolle rekisteröidytään.

  4. Voisiko kohdan 18 muotoilla hieman toisin? Esim. Kilpailija antaa luvan foorumilla julkaisemiensa kuvien käyttöön Sukka-Finlandian markkinointitarkoituksiin.

    Ensivilkaisulla tavallinen talliainen saa kapulakielestä sen käsityksen, että luovuttaa kuviensa oikeudet kokonaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *