Palkintojenjako ja onnittelut kaikille <3

Tämän tuotantokauden Sukka-Finlandia alkaa olla paketoitu. Iso kiitos kisailijoille, kaikille mukanaolleille, suunnittelijoille, tuomareille somettajille ja sponsoreille <3. Ilman teitä ei olisi Sukka-Finlandiaa.

Jaoimme tänään Tiian ja Ainon kanssa palkinnot zoomissa.

Yksilökilpailun tulokset

  1. Inkeri, 2. Knea, 3. J3llo, 4. Tinke, 5. Herttan, 6. Tonttutoo, 7. Enbula ja Anjatuuli, 9. Magisk ja 10. Inkapau

Etappikohtaiset voittajat

1., 2., 3. ja 4. Inkeri, 5. Emiilia ja 6. Knea

Luovat sarjat

Luovan sarjan etappivoittajan valitsi kyseisen etapin suunnittelija. Etappi 3:n Jäke-sockin suunnittelija Eva Roos-Rautakorpi valitsi Tinken version perustellen sen tavoittaneen mallin luonteen parhaiten.

Tinken Jäke-sock
Mosaiikkikukkia Mijosantilta

Etappi 4:n Mosaikkikukkien suunnittelija Tiia Niemi palkitsi Mijosantin. Versiossa oli todella nähty vaivaa mosaikkivarren kanssa toteuttaen se onteloneuleena.

Salla Geen versio Linnan postilla

Etappi 6 oli Anna Mäkilän malli Linnan portilla. Anna palkitsi taidokkaan kirjoneulesukan Salla Geen Esfahanin porteilla.

Joukkuesarja

Joukkueita oli tällä kertaa mukana yhteensä 15 ja heistä voiton ei Lankalaatikon edustusjoukkue Siirit. Joukkueessa kisalivat Aamunkajo, Elisabetblue, Lyyra, Maikki12, Reetuliko ja Tinke1976 . Heistä olikin lähes kaikki läsnä palkintojenjaossa. Siirit keräsivät 972 pistettä.

Hopealle sivakoivat Helenat 827 pisteellä. Helenoissa kisailivat Ani08Mai, Karostiina, knea, kopmar, Leimurautio, Tiinatuuli. Kolmanneksi sijoittuivat Tainat 729 pisteellä ja joukkueessa kisailivat Hepsi, Manna2013, mervihookoo, Safron, Solmujasilmukka ja tuulahh.

Tsempparipalkinto, Taito-lehden vuosikerta, jaettiin sinnikyydestä ja päättäväisyydestä Tamry56:lle. J3llo ja Anjatuuli palkittiin vielä sometuksesta, iloisia ja harkittuja kauniita kuvia sukista niin Instagramissa kuin facebookissa. Kuvia on ilo katsoa ja jakaa.

Laittakaahan voittajat osoitetietonne sähköpostiin info@lentavalapanen.fi niin TitiTyyn, ILOn, Snurren, Handun, Kässäkerho Pom Pomin, Nurjan, Lanitium ex Machinan, Eiran tukun, Taito-lehden ja Lentävän Lapasen lahjoittamat palkinnot pistetään postiin.

Tuotantokauden mallit keskeltä oikealta vastapäivään mallit: Yhteenkietoutuneet, Roihu, Angelika, Jäke-sock, Mosaiikkikukkia, Ystävänpäiväylläri Talvipuutarha, Kaaso nro1, vauva tuunattu Linnan portilla sekä Ruusa.

Linkki zoomin tallenteeseen. Kiitos ja onnea vielä kaikille mukana olleille ja voittaneille!

Aiomme jatkaa vielä yhden latupartion merkeissä, jolloin jutellaan bonusohjeista ja neulotaan yhdessä keskenjääneitä sukkia. Jääkää siis vielä kuulolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *