Mikä, missä, milloin?

Mikä?

Sukka-Finlandia on leikkimielinen kilpailu, jossa kilvoitellaan nopeudessa ja taidossa. Kilpailijat neulovat sukkia kilpailussa jaettavien ohjeiden mukaan. Kilpailussa on kuusi etappia, joista jokainen alkaa uuden ohjeen julkaisemisella.

Milloin?

Kilpailu alkaa lämmittelyohjeella, joka julkaistaan joulukuussa. Varsinainen kilpailu alkaa Loppiaisena 6.1.2019 ja päättyy kevätpäiväntasauspäivänä 20.3.

Miksi?

Kilpailu on leikkimielinen nopeusneulontakisailu yksin ja/tai joukkueena. Osallistumismaksu  on 18 eur. Tätä maksua vastaan saat 8 ennen julkaisematonta sukkaohjetta, (joiden arvo on noin 50 eur kilpailun jälkeen) ja alennuksia sponsorikaupoissa. Kilpailun tulos lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, tällä kertaa maksamme suunnittelijoille ja muille tekijöille korvauksen. Tällä kertaa hyväntekeväisyyspottia voi kartuttaa myös myymällä neulotut kisasukat ja lahjoittamalla sen yhteiseen pottiin. Hyvä mieli kaikille!

Miten voi ilmoittautua?

Voit ilmoittautua tässä.

Miten?

Osallistujat saavat kilpailualueella ennalta ilmoitettuina päivinä neuleohjeet. Saatuaan sukkansa valmiiksi, kilpailija lähettää tälle samalle kilpailualueelle kuvat sukistaan. Kuvaamisohjeet ovat neuleohjeessa. Ken ehtii ensin saa eniten pisteitä. Myös joukkueena voi osallistua.

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa. Neuleohjeet eivät ole helpoimpia, mutta eivät myöskään ylivoimaisia. Kuka tahansa neulonnan perustaidot omaava voi toteuttaa sukat suunnittelijoiden ohjauksella ja muiden kilpailijoiden tuella. Me autamme toisiamme. Osallistua voi vaikkei haluaisikaan neuloa kilpaa: osallistu hyväntekeväisyysmielessä ja saat vieläpä vastikkeeksi hienot neuleohjeet, joita voit toteuttaa haluamassasi tahdissa tai lahjoittaa neulovalle ystävälle.

Palkinnot?

Lanka- ja tarvikepaketteja. Julkaisemme myöhemmin tarkemmat tiedot palkinnoista.