Mikä, missä, milloin?

Mikä?

Sukka-Finlandia on leikkimielinen kilpailu, jossa kilvoitellaan nopeudessa, taitavuudessa ja luovuudessa. Kilpailijat neulovat sukkia kilpailussa jaettavien ohjeiden mukaan. Kilpailussa on kuusi etappia, joista jokainen alkaa uuden ohjeen julkaisemisella. Nopeudesta kilpailevat neulovat tarkasti ohjeen mukaan ja luovaan sarjaan ilmoittautuneet tekevät enempi oman pään mukaan.

Milloin?

Kilpailu alkaa lämmittelyohjeella, joka julkaistaan lokakuussa. Varsinainen kilpailu alkaa itsenäisyyspäivänä 6.12. ja päättyy ystävänpäivänä 14.2.

Miksi?

Kilpailu on hyväntekeväisyyskeräys. Osallistumismaksu  on (10-20€, vapaavalintainen). Tätä maksua vastaan saat 7 ennen julkaisematonta neuleohjetta (joiden arvo on noin 50 € kilpailun jälkeen) ja alennuksia sponsorikaupoissa. Kilpailun tuotto lahjoitetaan Suomen Punaiselle Ristille. Lisäksi tuemme suomalaista hyvinvointia 24 %:lla kaikista osallistumismaksuista. Järjestämme myös sukkakeräyksen niitä tarvitseville.  Kulut yritämme pitää pieninä, että hyväntekeväisyyspotti jää mahdollisimman suureksi. Tässä meitä auttavat sponsorit. Hyvä mieli kaikille!

Miten voi ilmoittautua?

Voit ilmoittautua tässä.

Miten?

Osallistujat saavat suljetulla kilpailualueella ennalta ilmoitettuina päivinä neuleohjeet. Saatuaan sukkansa valmiiksi, kilpailija lähettää tälle samalle kilpailualueelle kuvat sukistaan. Kuvaamisohjeet ovat neuleohjeessa. Ken ehtii ensin saa eniten pisteitä. Myös joukkueena voi osallistua.

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa. Neuleohjeet eivät ole helpoimpia, mutta eivät myöskään ylivoimaisia. Kuka tahansa neulonnan perustaidot omaava voi toteuttaa sukat suunnittelijoiden ohjauksella ja muiden kilpailijoiden tuella. Me autamme toisiamme. Osallistua voi vaikkei haluaisikaan neuloa kilpaa: osallistu hyväntekeväisyysmielessä ja saat vieläpä vastikkeeksi hienot neuleohjeet, joita voit toteuttaa haluamassasi tahdissa tai lahjoittaa neulovalle ystävälle.

Palkinnot?

Lanka- ja tarvikepaketteja. Julkaisemme myöhemmin tarkemmat tiedot palkinnoista.