Mikä, missä, milloin?

Mikä?

Sukka-Finlandia on leikkimielinen kilpailu, jossa kilvoitellaan nopeudessa ja taidossa. Kilpailijat neulovat sukkia kilpailussa jaettavien ohjeiden mukaan. Kilpailussa on kuusi etappia, joista jokainen alkaa uuden ohjeen julkaisemisella. Ennen kisaa julkaistaan lämmittelymalli ja jälkeen jäähdyttelymalli eli ”bonusohje”.

Milloin?

Kilpailu alkaa lämmittelyohjeella, joka julkaistaan 6. 12.2020. Varsinainen kilpailu alkaa Loppiaisena 6.1.2021 ja päättyy  14.3.2021.

Miksi?

Kilpailu on leikkimielinen nopeusneulontakisailu yksin ja/tai joukkueena. Osallistumismaksu  on 18 eur. Tätä maksua vastaan saat 8 ennen julkaisematonta sukkaohjetta, (joiden arvo on noin 50 eur kilpailun jälkeen) ja alennuksia sponsorikaupoissa. Hyvä mieli kaikille!

Miten voi ilmoittautua?

Voit ilmoittautua tässä.

Miten?

Osallistujat saavat kunkin etapin ohjeen sähköpostilla ennalta ilmoitettuina päivinä. Saatuaan sukkansa valmiiksi, kilpailija lähettää maali(at)sukkafinlandia.fi postilaatikkoon kuvat sukistan. Kuvaamisohjeet ovat neuleohjeessa. Ken ehtii ensin saa eniten pisteitä. Myös joukkueena voi osallistua.

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa. Neuleohjeet eivät ole helpoimpia, mutta eivät myöskään ylivoimaisia. Kuka tahansa neulonnan perustaidot omaava voi toteuttaa sukat suunnittelijoiden ohjauksella ja muiden kilpailijoiden tuella. Me autamme toisiamme. Osallistua voi vaikkei haluaisikaan neuloa kilpaa: osallistu hyväntekeväisyysmielessä ja saat vieläpä vastikkeeksi hienot neuleohjeet, joita voit toteuttaa haluamassasi tahdissa tai lahjoittaa neulovalle ystävälle. Lahjoitamme 2021 jokaisesta osallistujasta 1 € Mieli ry:lle.

Palkinnot?

Lanka- ja tarvikepaketteja. Julkaisemme myöhemmin tarkemmat tiedot palkinnoista.