Kisa päättyy 28.2. klo 24.00

Enää vain vuorokausi kilpailuaikaa. Nopeaan tuntuu aika kuluneen! Vaikea uskoa, että aloitimme Sukka-Finlandian ideoinnin kesän lopussa. Halusimme tarjota suomenkielisen vaihtoehdon Tour de Sockille, tuolle pyöräilykilpailun mukaan nimetylle kansainväliselle sukkien neulomisen nopeuskilpailulle. Siihenkin osallistuu satoja suomalaisia neulojia, mutta ohjeet ovat englanniksi, ja juuri sitä monet harmittelivat.

Tämän vuotisen Tour de Sockin ilmoittautuminen muuten alkaa 1.6. ja osallistumismaksu on 10 dollaria.

Sukkamalleja on ollut kahdeksan; mysteeri, lämppäri ja kuusi etappia.
Nopeimmat valmistuvat keskimäärin 10 tunnissa, ja monet osaavat nauttia kiireettömästä neulomisesta, osa ei neulonut pariakaan, vaan motivaationa oli tehdä tällä tavalla hyvää.

Sukka-Finlandia team asetti kisalle muutamia tavoitteita, jotka ovat
– rakentaa yhteisöllisyyttä
– oppia uutta
– tarjota tutustumisvaihtoehtoja erilaisiin lankoihin
– edistää käsityöyrittäjyyttä
– tehdä hyvää
– pitää hauskaa

Tulemme maaliskuun aikana kysymään teiltä miten nämä toteutuivat. Tuotamme yhteistyössä oppilaitoksen (Keuda) kyselyn, jossa näitä mitataan ja kysytään palautetta niin malleihin, kisaan ylipäätään ja tulevaisuuteen. Toivottavasti jaksat vielä vastata siihen.

Nyt nautimme maaliin pääsystä ja onnittelemme jokaista hengessä mukanaollutta. Tervetuloa Maalissa! – sukkanäyttelyn avajaisiin ja palkintojenjakoon Finlandia-talon Galleria Verandaan perjantaina 2.3.2018 kello 17.00 – 19.00. Olisi kiva tavata myös kasvokkain!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *