Ihana valo

Kakkosetapin suunnittelija Tiia Niemen viimepäivät ovat menneet pienoisessa jännityksessä. Sukkamallin julkaiseminen intohimoisia neulojia kuhisevaan kilpailuun ei ole mitenkään helppo tehtävä. Tiia onnistui hienosti sai raikuvat aplodit saapuessaan Lentävän Lapasen SF-treffeille eilen, lauantaina.

Handun gimallesukkiksesta Tiian neuloma M koko

On superhienoa löytää omalta ”kylältä” lahjakkuus suunnittelijaksi, joka on taitava, kekseliäs, pitkäjännitteinen ja innokas hyppäämään suunnittelijan saappaisiin. Kiitos Tiia <3 Olikohan se Lapasen ensimmäinen Tour de sock kisailu, joka tutustutti meidät? Monta kivaa juttua on saatu yhdessä sen jälkeen kokea ja toteuttaa.

L – koossa viisi intarsiasalmiakkia, lankana Grdifran Lana Mia uni

Sukat ovat kuin koru, ne aloitetaan varresta ja sukan eteen muodostuu intarsiana salmiakkiruutuja. Nurjaa pintaa koristaa sievät pienet palmikot. Intarsian opettelu on osalle uusi ja uuden oppiminen onkin yksi Sukka-Finlandian tavoitteista. Ja niinhän se meni, että ensimmäiset kolmet sukat oli raportoitu yön aikana noin kolmen ja puoli viiden vaiheilla. Uskomattomia olette! Tuloksia voi seurata tästä.

Tiia kertoo omista tuntemuksistaan blogissaan Langanpäästäkiinni.

TiiQ:n testineuloma versio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *