Hieno vastaanotto!

Sukka-Finlandian ilmoittautuminen lähti hienosti käyntiin, tänään rikotaan ehkä puolentuhannen ilmoittautujan raja. Tästä tulee upea kilpailu!

Suunnittelijat viimeistelevät kiivaasti kisaohjeitaan, kohta ne testineulotaan, ettei ohjeissa olisi virheitä ja lopuksi ne saatetaan yhtenäiseen muotoon. Yritämme tehdä ohjeista niin yksityiskohtaisia, että kokemattomapikin neuloja kykenee tekemään ohjeen mukaiset sukat niiden avulla. Kilpailusukat eivät ole superhelppoja, eikä sikavaikeitakaan. Niistä selvitään kyllä – jos ei muuten niin kanssakilpailijoiden ja lankakauppojen tapaamisten avulla. Suunnittelijat myös päivystävät ladun reunassa, kun ohjeet julkaistaan. Tarkoitushan on oppia uutta.

Samaan aikaan lankakaupat valmistautuvat järjestämään mustikkakeittotarjoilua ladun varressa: toiveena olisi, että aina uuden ohjeen ilmestyessä läheisessä lankakaupassa neulojat kokoontuvat tutkimaan ohjetta ja auttamaan kanssakilpailijoita sen tulkitsemisessa. Tämä riippuu tietysti myös kilpailijoista: teidän kannattaa käydä omassa lankakaupassanne pyytämässä tapaamisia. Aina ei henkilöresurssit kaupoissa tähän riitä, silloin tapaamisia voi järjestää kahviloissa tms.

 

 

 

 

Sponsorilistamme pitenee jatkuvasti. Uusimpia tulokkaita ovat muun muassa Villihelmi ja Nettihotelli. Villihelmi lahjoittaa kivan palkinnon kilpailuun ja Nettihotelli auttaa meitä siinä, että kaikki toimii hienosti kilpailun aikana eikä lisäliikenne syö hyväntekeväisyyspottia. Mukaan tuli myös  Moreeni-kustannus, joka on julkaissut suunnittelijoidemme kirjoja, he maksavat kilpailun kuluja.

Eikä lepää kilpailun kuvittajakaan: Kristiina Louhi on istunut ahkerasti piirustuspöydän ääressä tuottaakseen lisää kuvistusta ja parantaakseen vanhaa.

Viestintäryhmämme näppäimistöt suihkivat tiedotteita, kirjeitä ja somepäivityksiä. Nyt Sukka-Finlandialla on myös Twitter– ja Instagram-tilit. Säännöt on luonnosteltu porukalla ja kisa-aluetta hioo kuntoon WallBB:n ihana Peter Iso-Britanniassa.

Joten yksin ei tarvitse olla. Tule sinäkin mukaan hauskaan porukkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *