Bonuksena Ruusa

Perinteiseen tapaan Sukka-Finlandia päätettiin jäähdyttelykierroksella, eli viimeisen kisakierroksen päätyttyä julkaistiin bonusohje. Tämän vuoden bonusmallina nähtiin sievät Ruusa-sukat, jotka on suunnitellut Henni Storm.

Malli sai kehuja nätin ulkonäön lisäksi siitä, että mutkikkaiden ja vaikeiksikin koettujen loppupään etappien jälkeen tarjolla oli lopuksi helppoa ja sujuvaa neulottavaa, juuri sopivaa jäähdyttelytarkoituksiin. Lisäksi monet totesivat mallin olevan omiaan jämälankanöttösten kuluttamiseen.

Ruusa on mutkaton, varresta varpaisiin neulottu raitasukka, joka on höystetty hauskoilla yksityiskohdilla; palmikonkierrot tuovat pintaan eloa ja kärkikavennukset on suunniteltu osaksi palmikkokuviota. Palmikkokuvion joustin jatkuu ranskalaisen kantapään kantalapussa. Mallissa on monta kokoa ja se on myös helposti muunneltavissa. Varrensuun hauskana valinnaisena yksityiskohtana oli napinlävistä pujoteltu ja rusetille somittu nyöri.

Nyt on siis tämän vuoden kaikki etapit virallisesti sivakoitu, mutta jokainen saa vielä jatkaa omaan tahtiin jos joku pari on jäänyt kesken tai on vielä aloittamatta. Ja lempparimallejahan voi aina neuloa myös lisää!

Ajattelimme kokoontua viimeisen Latupartion ääreen ensi viikonloppuna Zoomiin, eli tervetuloa neulomaan kanssamme vielä kerran: 17.4. klo 15.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *